Minä

Hei,
Nimeni on Tapio. Hauska tutustua.IMG_52535

Olen intohimoinen markkinoinnin osaaja, joka unelmoi, että digimarkkinoinnin myötä Suomesta tulee yksi markkinoinnin mallimaista ja suomalaisissa yrityksissä ymmärretään, kuinka tärkeää markkinointi on etenkin yrityksille, jotka haluavat kasvaa.

Rakastan kaiken uuden oppimista ja itsensä kehittämistä. Ylipäätään pidän tekemisestä ja uusien asioiden koittamisesta. En pelkää asettaa korkeita tavoitteita, joiden eteen pitää työskennellä kovaa ja kokeilla omia rajojaan. Esimerkkinä tästä toimii, että vaikka en ole käynyt lukiota, niin silti pääsin opiskelmaan kauppatieteitä kauppakorkeakouluun vaikka monet pitävät sitä mahdottomuutena.

Omaan yli 5 vuoden kokemuksen markkinoinnista sekä yli 10 vuoden kokemuksen tietotekniikasta. Tällä hetkellä työskentelen Ainoa Resolutionilla mobiili- ja ohjelmallisen -mainonnan parissa. Aiemmin olen työskennellyt mm. Roviolla pelien käyttäjähankinnan parissa ja ABB:lla digitaalisen markkinoinnin parissa. Näistäkin huolimatta ilmaisen blogissani vain henkilökohtaisia mielipiteitä eikä työpaikka tai kukaan muukaan ole vastuussa näistä kirjoituksista.

Vapaa-ajallani viihdyn netissä lukien erilaisia markkinointiin liittyviä blogeja ja uutisia. Rakastan myös lukemista, jalkapalloa ja ruuanlaittoa. Goodreadsissa voit myös tutustua kirjoihin, jotka olen lukenut.

Languages

Arkistot

Twitter


  • Thursday Oct 7 - 7:00pm
  • Thursday Sep 16 - 3:42am
  • Thursday Jun 17 - 4:00pm
  • Tuesday Jun 1 - 12:48pm