Tabco & 3 marketeers Yleinen

Eilen tuli Tabcolta jälleen uusi video ”Product Sneak Peek”. Videosta voi vähän nähdä mitä on tulossa, tai siis lähinnä vain hyvin pieniä vihjeitä miltä käyttöjärjestelmä näyttää. Itse olin videoon hyvin pettynyt, koska se ei kauheasti lisännyt innostusta laitetta kohtaan, eikä siitä selvinnyt kauheasti mitään.

Muutamat ihmiset näkivät videossa ja sen tyylissä selviä viittauksia Elseen. Etenkin heidän Internet-sivuilla on video, joka sopisi myös hyvin Tabcon ”teemaan”. Yritys on Israelilainen, eli suhteellisen innovatiivinen ja aurinkoinen maa. Renkaiden valmistuksesta ja ympäristöystävällisyydestä en tiedä… Talk.maemo.org-foorumilla eräs henkilö sanoi kuitenkin muistavan uutisen alkuvuodelta, jossa kerrottiin siitä, kun joku Elsen insinööri siirtyi HP:lle/Palmiin. Eli pieni viittaus HP:hen…

Tänään huomasin Tabcon sivuilla olevan mahdollisuuden ilmoittautua seuraamaan Tabcon julkistustilaisuutta. Ilmoittauduin tietenkin ja sieltä tuli seuraavansisältöinen vahvistusmaili asiasta:

We can’t wait to show you the mystery behind TabCo! We will see you virtually on Monday, August 15 at 9 a.m. (PT).
The event will be held on our UStream channel.

Until then, continue to ask yourself,
Who Is TabCo?
Tell Me More
TabCo
785 The Alameda
San Jose, CA 95126

Tärkeintä on kuitenkin viestin lopussa mainittu osoite. Googlettelun tuloksena löytyi, että osoite kuuluu 3 Marketeers yritykselle. Eli juuri kyseiselle yritykselle, jota on jo huhuttu olevan tämän kampanjan takana aikaisemminkin. Aikaisemmin yritys on tehnyt yhteistyötä mm. Applen, HP:n, Samsungin ja Sonyn kanssa, mutta ei Nokian. Eli lopultakin tuli vahvistus tuohon mikä mainostoimisto on tuon takana, mutta miksi he ylipäätään halusivat paljastaa sen?

Eilen, kun he julkistivat jälleen videonsa, niin he olivat ostaneet twitteristä ”promoted trends” mainostilaa. Tämä oli jo toinen kerta ja uskon, että ainakin kerran he tulevat vielä ostamaan saman mainostilan. Allthingsd.comin mukaan yksittäinen trendin ostaminen maksaa per päivä yli 100 000$, jos he ostavat vielä vaikka pari trendiä lisää, niin ne maksavat yhteensä jo melkein 500 000 dollaria + tähän vielä kaikki muut kulut, videoiden teko ja mainostoimiston palkkio, joka lienee erittäin iso. Budjetin koosta voi siis päätellä, että hyvin tosissaan Tabco on liikkeellä ja vaikutaa aika isolta yritykselä.

Pastebinistä on löytynyt luultavasti johonkin peliin liittyviä tietoja, jossa myös luotellaan eri laitteita. Siellä on myös mainittu Tabco ja listan mukaan voisi olettaa, että Tabcon laitteen nimi olisi ”Tab2All”. Tabcon-facebook sivuilla eräs henkilö kysyi, että onko tämä heidän tabloidinsa nimi, mutta he vastasivat kielteisesti.

Kysyin myös twitterin välityksellä Nokialta ja WeTabilta, että ovatko he Tabco, mutta ”yllättävästi” kumpikaan yritys ei ole kommentoinut asiaa mitenkään. Tällä hetkellä tämä alkaa kuitenkin vaikuttaa eniten HP:lta… Toisaalta voisihan Nokiakin tai joku muu yritys olla myös nyt tekemässä yhteistyötä 3 Marketeersin kanassa.
Edit. Jos aihe kiinnostaa lisää, niin lue myös uusimmat kirjoitukseni:

 


Comments

  1. […] Jos aihe kiinnostaa, niin lue myös uudemmat kirjoitukseni: Tabco & 3 marketeers Viimeiset arvaukset Tabcosta Tabco = Fusion […]

  2. […] lue myös uusimmat kirjoitukseni aiheesta: Tabcon ympyrä kiristyy – Nokia? WeTab? JooJoo? Tabco & 3 marketeers Viimeiset arvaukset Tabcosta Tabco = Fusion […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *